Algemene voorwaarden

  • Indien u een kamer boekt bij IAB Ingenieurs BV, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Overnachting geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.
  • Ondanks alle voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen is de organisatie niet aansprakelijk voor schade welke voortvloeit uit opgave en/of overnachting in onze B&B.
  • Direct na uw bestelling ontvangt u de factuur, deze dient binnen 30 dagen, maar in ieder geval voor aankomst te worden voldaan.
  • Het kan voorkomen dat u bij nader inzien niet op de door u gekozen data naar de B&B kunt komen. Een wijziging geldt in feite als een annulering. Daarom gelden de volgende voorwaarden: U kunt uw overnachting tot 3 weken van te voren wijzigen naar een ander moment. Dit dient u schriftelijk door te geven aan cursusadministratie@iab-ingenieurs.nl. Aan het wijzigen zijn administratiekosten verbonden. Deze bedragen € 100,- exclusief btw per wijziging, per keer. Indien u binnen 3 weken voorafgaand aan de overnachtign nog wilt wijzigen naar een ander moment, dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen, zonder daarvoor een tegenprestatie te hoeven leveren. U kunt wel een eventuele collega die dezelfde cursus volgt naar de B&B op de reeds geboekte data sturen. Dan brengen wij enkel € 100,- administratiekosten in rekening.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om de kamertoewijzing te wijzigen of te annuleren indien de omstandigheden dit eisen.
  • Voorts zijn tevens de leveringsvoorwaarden DNR (PDF) 2011 van toepassing.